Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ossenhaas

Garnituur

Opmaak

  • olijfolie

Door de ossenhaas te pocheren in de bouillon wordt de bouillon nog rijker en intenser.

...

Bereiding

  1. Ossenhaas

    Breng twee liter water aan de kook en voeg de runderbouillon en truffeljus toe. Pocheer de ossenhaas in de bouillon.
  2. Garnituur

    Pel de uien en snijd ze in plakken en voeg de binnenste ringen toe aan de bouillon. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng het tempurameel met het ijswater. Haal de grote uienringen door het tempurabeslag frituur ze kort en laat ze uitlekken op keukenpapier. Maak de paksoi schoon en blancheer deze kort in water met wat zout.
  3. Opmaak

    Snijd de ossenhaas in mooie plakken. Verdeel de puree over de borden en leg de ossenhaas en de paksoi erop. Schep de bouillon erbij en maak het geheel af met de uientempura en een paar druppels olijfolie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu