Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ossenhaas

Garnituur

  • biologische sobanoedels met groene thee 600.0 g
  • bosui, groen 500.0 g
  • paksoi 1.0 kg

Opmaak

  • sesamzaad 10.0 g
  • zeewiersalade 350.0 g

Door te eten met stokjes wordt over het algemeen een eerder verzadigingspunt bereikt waardoor je kleinere porties kunt serveren.

...

Bereiding

  1. Ossenhaas

    Breng twee liter water aan de kook en voeg de runderbouillon en bonito flakes toe. Pocheer de ossenhaas in de bouillon.
  2. Garnituur

    Kook de groene theenoedels. Snijd het groen van de bosuitjes fijn en zet dit weg in wat ijswater. Maak de paksoi schoon en blancheer deze kort.
  3. Opmaak

    Snijd de ossenhaas in dunne plakken en passeer de bouillon. Gebruik een vork om de groene theenoedels op te rollen en in de kommen te leggen. Verdeel de paksoi en de zeewiersalade erover en leg het groen van de bosuitjes er bovenop. Maak af met wat sesamzaadjes en schenk de hete bouillon er pas aan tafel over.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu