Menu
Punten

Ingrediënten

+

Piepkuiken

Garnituur

  • jonge groenten 600.0 g
  • paddenstoelenmix 150.0 g
  • geklaarde boter

Saus

Opmaak

  • Oost Indische kers blaadjes 20.0 st
  • waterkers 1.0 bos

De piepkuikens worden in kippenbouillon gepocheerd. Maar een klein gedeelte van het pocheervocht wordt gebruikt wordt voor de begeleide saus. De rest kan perfect als basis dienen voor een mooie bouillon of soep.

...

Bereiding

  1. Piepkuiken

    Breng vijf liter water aan de kook en voeg de kippenbouillon toe.Voeg de piepkuikens toe en breng het geheel opnieuw aan de kook.Draai het vuur uit en laat op deze manier de piepkuikens langzaam garen in de bouillon.
  2. Garnituur

    Maak de groenten en de paddenstoelen schoon en snijd ze in gewenste vorm.Blancheer de groenten en bak de paddenstoelen in wat boter.
  3. Saus

    Snijd de boutjes en de borsten van het karkas.Kook ondertussen 2,5 deciliter van het pocheervocht samen met de cuisine in tot ca.3 deciliter.Voeg de dragon toe en monteer met boter en breng op smaak met de geconcentreerde bouillon.
  4. Opmaak

    Leg de borstjes en de boutjes in de borden en napeer ze met de saus.Schep de groenten erbij en garneer met de Oost Indische kers en de waterkers.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu