Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • salade mesclun 450.0 g
  • rode kool 100.0 g
  • ciogga bietjes 200.0 g
  • wortel 100.0 g
  • sjalot 60.0 g
  • tomaten, diverse soorten 300.0 g
  • mini komkommer 250.0 g
  • radijs 100.0 g

Opmaak

  • kidneybonen 200.0 g
  • maiskorrels 200.0 g
  • dille 3.0 takjes
  • Hellmann's Dressing Classic 1L​ 3.0 dl

Omdat bezorging vandaag de dag een extra inkomstenbron kan zijn geven wij graag tips en inspiratie over deze nieuwe manier van werken.

...

Bereiding

  1. Groenten

    Was en droog de mesclun sla en maak de groenten schoon.Snijd de rode kool en de chioggia bietjes dun op de snijmachine.Snijd de wortel in fijne julienne en de sjalotjes fijn.Halveer de tomaatjes en snijd de komkommers en de radijsjes in plakjes.
  2. Opmaak

    Verdeel de gesneden ingrediënten samen met de mesclun en de uitgelekte bonen mais in tien disposable schalen. Garneer met wat dille en eventueel wat peper uit de molen.Verdeel de klassieke dressing over tien disposable cupjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu