Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus


Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Vermeng het gehakt goed met ei, paneermeel, gesnipperde sjalotten, de helft van de fijngesneden basilicum, de satékruiden en zout en peper.
    • Draai gehaktballetjes van de gewenste grootte.
    • Giet de Westmalle en de kalfsfond in een diepe gastronormbak.
    • Doe de balletjes erin. Gaar 15 minuten in de combisteamer.
    • Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes, snijd het vruchtvlees klein.
    • Snijd de sjalotten in ringen en de champignons in plakjes.
    • Stoof aan in boter, blus af met het kookvocht van de balletjes.
    • Kook goed in en voeg de room toe. 
    • Breng aan de kook en voeg de dragonblaadjes en overgebleven fijngesneden basilicum toe. Kook kort in. Bind met de roux
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu