Menu
Punten

Ingrediënten

+

Coleslaw

  • witte kool 150.0 g
  • rode kool 150.0 g
  • tauge 100.0 g
  • lente-uitjes 2.0 st
  • limoen 1.0 st
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 125.0 g
  • zout en peper

Sandwich

  • Maiskipfilet 4.0 stuks
  • Conimex Boemboe Rendang 60.0 g
  • stokbrood 4.0 st

Opmaak

  • koriander tak 20.0 g
  • rode peper 1.0 st

Vouw of rol je sandwiches na bereiding direct in vetvrijpapier. Halveer ze op moment van doorgeven. Zo blijven ze langer vers en drogen niet uit.

...

Bereiding

  1. Coleslaw

    Snijd de witte en de rode kool in dunne reepjes en de winterwortel in julienne.
    Maak de taugé schoon en snijd de lente-ui in ringetjes.
    Rasp de limoenschil bij de mayonaise en pers de limoen erbij uit.
    Meng de limoenmayonaise met de gesneden ingrediënten en breng op smaak met zout en peper.
  2. Sandwich

    Smeer de kipfilet in met de boemboe en bereid deze vervolgens op de grill.
    Bak het stokbrood af.
    Snijd de gegrilde kip in plakken en het stokbrood open.
    Beleg de sandwich met de coleslaw en de gesneden kip.
  3. Opmaak

    Maak de sandwich af met wat koriander en de chilipeper.
    Rol de sandwich in vetvrijpapier en halveer de sandwich.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu