Menu
Punten

Ingrediënten

+

Asperges:

Kaassaus:

  • Olde Remeker kaas 150.0 g
  • room 0.5 dl

Eieren:

  • eieren 10.0 st

Garnituur:

Opmaak:

  • gemengde eetbare bloemetjes 1.0 bakje

...

Bereiding

  1. Asperges:

    • Schil de asperges en doe ze in een passende vacuümzak.
    • Voeg de boter, citrus, suiker en het zout toe en trek het geheel vacuüm.
    • Kook de asperges op 92˚C ca. 18 minuten in de combi steamer.
    • Haal de asperges uit het vacuüm en portioneer ze.
    • Brand de asperges met behulp van een brander af.
  2. Kaassaus:

    • Rasp de kaas en voeg deze samen met de room aan de kaassaus toe.
    • Zeef de saus en giet het geheel in een siphon en zet deze onder druk.
  3. Eieren:

    • Pocheer de eieren.
  4. Garnituur:

    • Smelt de boter met de knoflook voeg de spinazie toe en zet deze kort aan.
    • Breng op smaak met zout en peper.
  5. Opmaak:

    • Verdeel de asperges samen met de spinazie om de gepocheerde eitjes.
    • Spuit de kaassaus erop en maak het gerecht af met de bloemetjes en rasp er tot slot wat gepekelde eidooier overheen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu