Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gado gado

  • eieren, biologisch 10.0 st
  • sperziebonen 400.0 g
  • wortel 1.0 st
  • komkommer 1.0 st
  • taugé 150.0 g
  • pinda’s, ongezouten, geroosterd 100.0 g

Krokante kip

Opmaak

  • Kroepoek 100.0 g

Een gezond lunch aanbod

...

Bereiding

  1. Gado gado

    • Kook de rijst met wat zout.
    • Kook de eieren gaar, pel ze en halveer ze.
    • Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.
    • Maak de sperzieboontjes schoon en snijd ze in stukjes.
    • Schil de winterwortel en snijd deze samen met de komkommer in reepjes.
    • Blancheer de sperzieboontjes en de wortel afhankelijk van elkaar beetgaar.
    • Maak de taugé schoon en hak de pinda’s.
  2. Krokante kip

    • Bak de burgers krokant in de zonnebloemolie.
    • Snijd de burgers vervolgens in stukjes.
  3. Opmaak

    • Schep de rijst in kommen en verdeel daarop de groenten, krokante kip en de gehalveerde eieren.
    • Schep de satésaus erover en bestrooi het geheel rijkelijk met pinda’s en de kroepoek.
  4. FF50 tip

    • Voeg wat sojabonen en sesamzaadjes toe.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu