Menu
Punten

Ingrediënten

+

Freekeh:

  • Freekeh 200.0 g

Salade:

  • zwarte olijven, gehalveerd 50.0 g
  • maiskorrels, blik 100.0 g
  • kerstomaatjes, gehalveerd 150.0 g
  • komkommerbrunoise 100.0 g

Vinaigrette:


Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Freekeh:

    Kook de freekeh gaar en koel deze snel terug.

    1. Salade:

      Meng de afgekoelde freekeh met de zwarte olijven, de maïs, de kerstomaat en de komkommer.
    2. Vinaigrette:

      Meng de Hellmann’s Vinaigrette Basil samen met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten en de Knorr Primerba Bouquet All’Italiana.

    3. Opmaak:

      Besprenkel de vinaigrette over de salade.
    Cook&Save
    Producten
    Recepten
    Winkelmand
    Menu