Menu
Punten

Ingrediënten

+

Flammkuchen

  • roomkaas 350.0 g
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10.0 st
  • kippendijenvlees, gaar 350.0 g
  • gesneden en geblancheerde haricots verts 100.0 g
  • aardappelblokjes, gekookt 100.0 g
  • rode paprika, julienne 100.0 g
  • lente-uitjes 2.0 st

Opmaak

  • rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 1.0 st

Het garnituur op de flammkuchen mag nooit te grof zijn omdat de bereiding altijd kort is. Daardoor zou je garnituur niet gaar of warm worden.

...

Bereiding

  1. Flammkuchen

    Roer de kerriepuree door de roomkaas tot een smeuïge massa. Smeer de roomkaas met een klein paletmes gelijkmatig op de flammkuchen, tot een centimeter vanaf de rand.Pluk het gare kippendijenvlees en verdeel het samen met de haricots verts, de aardappelblokjes en de brunoise van paprika op de roomkaas.Zet een bakplaat in een combisteamer en verwarm deze voor op 285 °C zonder stoom.Bak de flammkuchen op de voorverwarmde bakplaat in circa 4 minuten krokant.Haal de flammkuchen uit de oven en bestrooi met lente-ui.
  2. Opmaak

    Maak af met fijngesneden chilipeper en serveer direct.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu