Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • roomkaas 350.0 g
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10.0 st
  • flespompoen 300.0 g
  • eekhoorntjesbrood 300.0 g
  • Zeeuws spek 300.0 g
  • witte peper

Opmaak


Dit gerecht is geinspireerd door twee sterren chef Magnus Nilson van restaurant Faviken in Zweden.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen.Zorg dat je de rand tot 1 cm niet insmeert met de roomkaas.Snijd het spek, pompoen en de paddenstoelen in dunne plakjes en leg ze op de roomkaas.Kruid het geheel met wat peper.Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 285°C zonder stoom.Zet de ven laag en bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant.
  2. Opmaak

    Haal de flammkuchen uit de oven en garneer met wat geschaafde kastanjes.Maak af met vinaigrette en serveer direct.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu