Menu
Punten

Ingrediënten

+

Flammkuchen

  • roomkaas 350.0 g
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10.0 st
  • rode bieten, gekookt 4.0 stuks
  • geitenkaas 1.0 rol
  • zwarte peper

Opmaak


De spinazie op deze flammkuchen vervangen wij ook wel eens voor rucola of veldsla.

...

Bereiding

  1. Flammkuchen

    Roer de roomkaas smeuïg. Smeer de roomkaas met een klein paletmes gelijkmatig op de flammkuchen, tot een centimeter vanaf de rand. Snijd de bietjes en de geitenkaas in dunne plakken en leg ze op de roomkaas.Kruid af met zwarte peper.Zet een bakplaat in een combisteamer en verwarm deze voor op 285 °C zonder stoom.Bak de flammkuchen op de voorverwarmde bakplaat in circa 4 minuten krokant.
  2. Opmaak

    Haal de flammkuchen uit de oven en garneer met spinazie. Maak af met vinaigrette en serveer direct.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu