Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

  • spekreepjes 350.0 g
  • zonnebloemolie
  • Ui, in ringen gesneden 350.0 g
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10.0 st
  • zwarte peper 1.0 g
  • bieslook, fijngesneden 20.0 g

Ontdek de veelzijdigheid van warme sauzen in lunchgerechten.

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Bak de spekreepjes in wat olie.
    • Meng de tijm door de uiringen.
    • Smeer met een klein paletmes de kaassaus gelijkmatig op de flammkuchen.
    • Verdeel hierop de gesneden ui samen met de gebakken spekreepjes.
    • Kruid het geheel met wat peper.
    • Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 250°C zonder stoom.
    • Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant.
  2. Step 2

    • Haal de flammenkuchen uit de oven, bestrooi met wat fijngesneden bieslook en serveer direct.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu