Menu
Punten

Ingrediënten

+

Filet American

  • verse zalmfilet 600.0 g
  • dijon mosterd 40.0 g
  • Hellmann's Ketchup 80.0 g
  • zout & zwarte peper
  • tabasco
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 80.0 g

Garnituur

  • mini komkommer 1.0 st
  • radijs 5.0 st
  • honingtomaatjes 10.0 st
  • cornichons 20.0 st
  • Amsterdamse uitjes 60.0 g

Opmaak


Deze verrassende filet American is van zalm gemaakt en geïnspireerd op een recept van de Nederlandse top chef John Halvemaan.

...

Bereiding

  1. Filet American

    Cutter de zalm samen met de mayonaise, mosterd, ketchup en de paprika.Breng de filet American op smaak met zout, peper en tabasco. Doe de filet American in een plastic spuitzak.
  2. Garnituur

    Pel de Amsterdamse uitjes en snijd de cornichons, tomaatjes, radijsjes en de komkommer.
  3. Opmaak

    Spuit mooie banen op de korstdeegplakjes.Verdeel de zilveruitjes, cornichons, tomaatjes, radijs, komkommer en de kappertjes op de zalm filet.Spuit er de sandwichsaus tussen en garneer met de borage en de kersblaadjes.Maak het geheel af met de citrusvinaigrette.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu