Menu
Punten

Ingrediënten

+

Falafel

Opmaak

  • tomaten 4.0 st
  • komkommer 1.0 g
  • radijs 10.0 st
  • rode ui 1.0 g
  • ijsbergsla 0.5 krop
  • koriander tak 12.0 takjes
  • mint 6.0 takjes
  • Hellmann's Passion Fruit Vinaigrette 2.0 dl
  • Turkse broodjes 5.0 st

Normaal gesproken is het eigenlijk bijna niet mogelijk om met kikkererwten uit blik falafel te maken. Maar door gelburger toe te voegen wel, deze houdt de kikkererwtenpuree tijdens het bakken bij elkaar.

...

Bereiding

  1. Falafel

    Cutter de uitgelekte kikkererwten samen met de kerrie en de knoflookpuree.Maak de sjalot schoon en snijd deze samen met de koriander en de mint fijn.Meng deze samen met de gelburger door de kikkererwtenpuree.Verdun de massa eventueel iets met water als deze te stevig is.Breng op smaak met zout en peper.Vorm van de kikkererwtenpuree mooie koekjes en bak deze aan beide kanten in wat geklaarde boter.
  2. Opmaak

    Verdeel de gesneden groenten over de schaaltjes en maak af met wat vinaigrette.Leg de falafal erbij en garneer met wat takjes koriander en mint.Serveer met Turks brood en de dressing.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu