Menu
Punten

Ingrediënten

+

Duif

  • wilde duivenborsten 20.0 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter
  • muesli 200.0 g
  • honing

Garnituur

Opmaak

  • Rode bieten coulis 350.0 g

Muesli is een populair ontbijt maar kan ook op een heel andere wijze geserveerd worden. Dat bewijst dit gerecht met gebraden duif.

...

Bereiding

  1. Duif

    Kruid de duiven met zout & peper en bak ze in de boter. Haal de duiven uit de pan en laat ze rusten.Smeer de duivenborsten in met de honing en bestrooi ze met de muesli. Zet ze nog even terug in de oven.
  2. Garnituur

    Kook de melk en voeg het aardappelpureepoeder toe. Laat de puree iets afkoelen en meng er vervolgens de eieren, eiwitten en het aardappelzetmeel door.Breng op smaak met zout & peper. Bak van het aardappelbeslag tien aardappelpannenkoekjes in de boter.
  3. Opmaak

    Verwarm de rode bieten coulis. Serveer de duivenborsten op de aardappelpannenkoekjes met de bietencoulis.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu