Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

Step 3

  • parmezaanse kaas, geraspt 100.0 g

Verspilling terugdringen draait ook om portiecontrole. Doordat je deze krokante dubbelgebakken lasagne in plakken snijdt, is het eenvoudig om precies de juiste hoeveelheid maaltijden te bereiden. De overgebleven lasagne kun je bewaren voor later als bijgerecht of invriezen

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Kook de lasagnevellen in water met wat zout.
    • Verhit de olijfolie en stoof hierin de ui samen met de prei en kruid met zout en peper.
    • Voeg de knoflook, vegetarisch gehakt en wat Italiaanse kruidenpuree toe.Voeg de tomatensaus toe en kook het geheel nog even kort door.
    • Rasp de kaas en voeg deze aan de kaassaus toe en verwarm het geheel.
    • Smeer een cakeblik in met wat olijfolie en beleg met twee lasagne vellen.
    • Schep hier op wat tomatensaus, daarop wat kaassaus en beleg met twee lasagnevellen.
    • Herhaal dit totdat alle ingrediënten op zijn.Bak de lasagne ca 45 minuten op 135°C met de ven in de oven laag.
    • Koel de lasagne en snijd hem de volgende dag in plakken.
    • Bak de plakken aan beide kanten bruin en krokant in wat olijfolie.
  2. Step 2


  3. Step 3

    • Verdeel de lasagne plakken over de borden, maak ze af met de kropsla en rasp er tot slot wat kaas over.
  4. Step 4

    • Maak van restjes spaghetti bolognaise lasagne. Doe de spaghetti in een ovenschaal, giet er bechamelsaus met kaas over en gratineer in de oven.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu