Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoet-zuur

  • rijstazijn 40.0 g
  • suiker 25.0 g
  • rode kool 25.0 st

Salade

Opmaak

  • brioche brood 10.0 plakken
  • pastrami 500.0 g
  • fijne waterkers 1.0 bosje

De New York style pastrami sandwich heeft zijn naam te danken aan de Joodse delicatessenzaken, die men 'Deli' noemt en waar de pastrami te verkrijgen is.Deze pastrami wordt gemaakt van gepekelde, gekruide, gerookte runderborst.  

...

Bereiding

  1. Zoet-zuur

    • Kook de rijstazijn samen met de suiker en laat het afkoelen.
    • Snijd de kool dun en marineer deze in het zoet zuur.
  2. Salade

    • Maak de knolselderij en de appels schoon.
    • Snijd ze in brunoise en blancheer de knolselderij in water met zout.
    • Snijd de haricots verts en blancheer ze in water met zout.
    • Meng de zure room, liquid concentrate, edik, mierikswortel, mosterd door de mayonaise.
    • Meng de knolselderij, appel, haricots vert, met de saus en breng op smaak.
  3. Opmaak

    • Rooster de plakken briochebrood.
    • Beleg de boterhammen met de knolselderijremoulade en snijd daarop de pastrami.
    • Verdeel de rode kool erover en maak af met de waterkers.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu