Menu
Punten

Ingrediënten

+

Crudite

  • witlof 2.0 st
  • komkommer, mini 4.0 stuks
  • witpuntjes radijs 1.0 bosje
  • Rode bospeen 10.0 stuks
  • Gele bospeen 10.0 stuks
  • Paarse bospeen 10.0 stuks

Limoen mayonaise

  • amora mosterd 25.0 g
  • limoensap 8.0 g
  • limoen zestes 1.0 g

Omdat het weer mag! Lekkere crudites serveren, ditmaal met een limoen en mosterdmayonaise.

...

Bereiding

  1. Crudite

    • Snijd witlof en de mini komkommers in parten.
    • Was de radijs, maak ze schoon en halveer ze..
    • Schil en was de gekleurde bospeentjes.
  2. Limoen mayonaise

    • Meng alle ingrediënten samen in een kom.
  3. Opmaak

    • Serveer de crudite in een glazenbowl en de limoenmayonaise apart.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu