Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

  • brioche brood 20.0 plakken
  • geklaarde boter 20.0 g
  • beenham, in plakken 500.0 g
  • gruyérekaas, geraspt 300.0 g
  • eieren 10.0 g

Ontdek de veelzijdigheid van warme sauzen in lunchgerechten.

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Meng de mosterd door de kaassaus.
  2. Step 2

    • Bestrijk 10 plakken briochebrood met wat gesmolten boter.
    • Leg de boterhammen op bakpapier op de beboterde kant. 
    • Verdeel de helft van de kaassaus met een paletmesje over de plakken briochebrood. En bestrooi deze met 1/3 van de geraspte kaas.
    • Beleg de boterhammen met de ham. En bestrooi deze met 1/3 van de geraspte kaas.
    • Sluit af met een plak briochebrood en verdeel hierop de rest van de kaassaus. En bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
    • Bak de croque madame in de oven gedurende 10 a 12 minuten op ca. 220°C.
    • Bak ondertussen de spiegeleieren.
  3. Step 3

    • Serveer de croque madam met daarop een spiegelei.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu