Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kipppendrumsticks:

  • geklaarde boter 40.0 g
  • kipdrumsticks 1.0 kg

Rijst:

Chorizo:

Groenten:

  • groentenblokjes 1.0 kg

Opmaak:

  • gekookte ham blokjes 300.0 g
  • platte peterselie, gesnipperd 30.0 g

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Kipppendrumsticks:

    • Verhit deboter en bak hierin de kippendrumsticks bruin, gaar deze verder in de oven en koel daarna zo snel mogelijk terug.
  2. Rijst:

    • Kook de rijst volgens de verpakking, en koel terug.
  3. Chorizo:

    • Bak de Chorizo aan, voeg het komijnpoeder toe en koel terug. 
    • Meng koud met de Napoletana, knoflook, tijm en Sambal Oelek.
  4. Groenten:

    • Wok de groenten en koel terug.
  5. Opmaak:

    • Meng de groenten, gebakken kip, chorizo en gekookte hamdoor de rijst, en bestrooi met de peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu