Menu
Punten

Ingrediënten

+

Créme brulée

  • uien, halve ringen 500.0 g
  • boter
  • slagroom 5.0 dl
  • eidooier 175.0 g
  • zout
  • rietsuiker

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Créme brulée

    Stoof de uien zachtjes met wat boter tot ze gaar en iets gekleurd zijn.Voeg de slagroom toe, breng de uien aan de kook, draai ze dan fijn en zeef ze.Haal met behulp van de vacuummachine de overtollige lucht uit het uienmengsel.Voeg de eidooier toe, breng opsmaak en verdeel de massa in bakjes.Dek de bakjes af met folie.Gaar de créme brulée in een oven van 100ºC met stoom.Brand á la minute af met rietsuiker.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu