Menu
Punten

Ingrediënten

+

Taboule

Zoete aardappel

  • Zoete aardappels 1.0 kg
  • olijfolie 30.0 g
  • zout en peper

Garnituur

  • lente uitjes 100.0 g
  • komkommer 250.0 g
  • platte peterselie 20.0 g
  • zwarte boontjes, blikje 200.0 g

Opmaak


Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Taboule

    Doe de taboulé in een kom en vermeng deze met het water en de olijfolie.Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
  2. Zoete aardappel

    Schil de zoete aardappels en snijd ze in grove stukken.Meng ze met wat olijfolie en kruid ze met knoflook, chili flakes, zout en peper.Rooster de gesneden zoete aardappel gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
  3. Garnituur

    Snijd de lente-ui in ringetjes en de komkommer in schuine partjes.Pluk de platte peterselie en snijd deze grof en spoel de zwarte boontjes af.
  4. Opmaak

    Schep de couscous in een schaal.Verdeel de geroosterde aardappel, komkommer, lente-ui ringetjes, zwarte boontjes en de geplukte peterselie over de couscous.Maak de salade af met de dressing.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu