Menu
Punten

Ingrediënten

+

Couscous:

Garnituur:

  • Zoete aardappels 1.0 kg
  • olijfolie 30.0 g
  • zout en peper
  • lente-uitjes 100.0 g
  • komkommer 250.0 g
  • platte peterselie 3.0 tak

Opmaak:

  • pompoen spaghetti 200.0 g
  • zwarte boontjes, blikje 200.0 g
  • Hellmann's Dressing Classic 1L​ 3.0 dl
  • shiso purper cress 5.0 g

Couscous wordt gemaakt van grof gemalen durumtarwe (gries) met water. Het deeg wordt machinaal of met de hand omgevormd tot kleine bolletjes die vervolgens worden gedroogd.

...

Bereiding

  1. Couscous:

    Doe de taboulé in een kom en vermeng deze met het water en de olijfolie.Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
  2. Garnituur:

    Schil de zoete aardappels en snijd ze in grove stukken.
    Meng ze met wat olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    Rooster de gesneden aardappels gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
    Snijd de lente-ui in ringetjes en het groene gedeelte in fijne julienne, en zet deze op wat ijswater.
    Snijd de komkommer in schuine partjes en pluk de platte peterselie.
  3. Opmaak:

    Schep de couscous in de bowls.
    Verdeel de geroosterde aardappel, komkommer, lente-ui ringetjes, zwarte boontjes en de geplukte peterselie over de couscous.
    Maak de salade af met de pompoen spaghetti, dressing, lente-ui groen en wat shiso purper blaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu