Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Opmaak

  • basilicum olie 50.0 g
  • zonnebloempitten 100.0 g
  • Parmezaanse kaas 100.0 g

Door gebruik te maken van zuurdesem brood als ingredient krijgt de soep een mooie binding en friszure smaak.


...

Bereiding

  1. Soep

    • Maak de uien, courgette en bleekselderij schoon en snijd ze grof.
    • Stoof de gesneden groenten samen met de knoflook en de tijm in de olijfolie.
    • Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook.
    • Voeg de bouillonpoeder toe en kook het geheel gedurende 20 minuten.
    • Snijd het zuurdesembrood in blokjes en voeg dit aan de soep toe.
    • Rasp de schil van een halve citroen en voeg deze samen met wat zwarte peper toe.
    • Pureer de soep kort en zorg dat deze een grove structuur heeft. 

  2. Opmaak

    • Schep de soep in de kommen en maak de soep af wat basilicumolie, zonnebloempitten, geraspte citroenschil en Parmezaanse kaas.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu