Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rookworst

  • maisgries 100.0 g
  • patentbloem 150.0 g
  • bakpoeder 1.0 g
  • karnemelk 3.5 dl
  • eieren 2.0 st
  • cornflakes 50.0 g

serveren

  • Hellmann's Ketchup 150.0 g

Corn dogs komen van origine uit Amerika. Het is een hot dog die door een beslag van o.a. mais en karnemelk gehaald wordt en vervolgens gebakken wordt in olie. Voor een extra textuur hebben we cornflakes aan het recept toegevoegd.

...

Bereiding

  1. Rookworst

    Steek in elke rookworst een spies in de lengte.Meng de maisgries met de bloem en het bakpoeder.Meng de karnemelk met het ei en roer dit tot een mooi beslag met het maisgriesmengsel.Haal de rookworsten door het maisgriesbeslag en frituur ze op ca. 185ºC gedurende vier minuten.Haal ze uit het vet en leg ze even op keukenpapier.
  2. serveren

    Serveer de “corn dogs” met ketchup.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu