Menu
Punten

Ingrediënten

+

Coquilles

  • coquilles in de schelp 20.0 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter 20.0 g

Saus

Opmaak

  • grof zeezout

Future menu’s: praktisch en inspirerend, efficiënt en uitdagend.

...

Bereiding

  1. Coquilles

    • Maak de coquilles schoon.
    • Kruid de coquilles met wat peper en bak ze in de geklaarde boter aan beide kanten.
    • Zout ze na, snijd ze in vieren en leg ze terug in de schelp.
  2. Saus

    • Breng de Hollandaisesaus aan de kook en voeg de kombu dashi toe.
    • Giet het geheel in een siphon en zet deze onder druk met twee patronen.
  3. Opmaak

    • Verdeel wat grof zeezout over de borden en leg de schelpen erop.
    • Verdeel de saus over de coquilles en maak ze af met wat piment en bieslook.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu