Menu
Punten

Ingrediënten

+

Tonijn

  • tonijn, uitgelekt 550.0 g
  • rode ui, fijngesneden 100.0 g
  • augurkblokjes 100.0 g
  • zwarte peper, gemalen
  • tabasco 10.0 g

Tosti


Ontdek de veelzijdigheid van warme sauzen in lunchgerechten.

...

Bereiding

  1. Tonijn

    • Meng de uitgelekte tonijn met de rode ui, augurk, tuinkruiden en de vegan saus.
    • Breng op smaak met wat zwarte peper en tabasco.
  2. Tosti

    • Leg de helft van de boterhammen op een ovenplaat en verdeel de tonijnsalade erover. 
    • Leg de rest van de boterhammen erop en verdeel de kaassaus samen met de geraspte cheddar.
    • Trek streepjes paprikasaus met behulp van een spuitflesje en bestrooi met chiliflakes.
    • Bak de “tuna melt” in de oven gedurende 8 a 9 minuten op ca. 200°C.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu