Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vulling:

Omelet:

  • eieren 20.0 st

Opmaak:

  • koriander tak 10.0 g

Een mooie variatie op de klassieke Chinese Foe Yong Hai.

...

Bereiding

  1. Vulling:

    • Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
    • Pel de garnalen en snijd ze in kleine stukjes.
    • Wok de groenten in volgorde naar hardheid.
    • Voeg de fijngesneden garnalen en het rul gehackt toe.
    • Voeg de zoet zure saus toe.
  2. Omelet:

    • Breek de eieren boven een kom en klop ze even stevig door.
    • Verhit een koekenpan met watolie en bak tien platte omeletten.
  3. Opmaak:

    • Schep de omeletten op de borden.
    • Verdeel de groenten met de saus over de omeletten en maak het geheel af met de koriander.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu