Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • Tortellini gevuld met ham 30.0 st
  • kastanjechampignons 800.0 g
  • bladselderij 20.0 g
  • geklaarde boter
  • zout en peper

In dit recept gebruiken we de kastanjechampignon. Maar het is natuurlijk mogelijk om deze te vervangen voor de grotchampignon waar Limburg om bekend staat.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend de afgewogen hoeveelheid soeppoeder toe.Laat de soep gedurende 5 minuten rustig doorkoken.
  2. Garnituur

    Kook de tortellini’s in water met wat zout beetgaar.Snijd de champignons in plakjes en bak ze in wat geklaarde boter.Kruid ze met zout en peper en voeg de bladselderij toe. Voeg de gebakken champignons aan de soep toe.
  3. Opmaak

    Verdeel de tortellini over de kommen en schep de soep erop.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu