Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

  • parmezaanse kaas, geraspt 125.0 g
  • volle melk 112.0 g
  • room 112.0 g

Step 3


...

Bereiding

  1. Step 1

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.Bak de champignons in wat boter, voeg de dragon toe en kruid ze met zout en peper.
    • Voeg de champignons aan de soep toe.
  2. Step 2

    • Draai de kaas samen met de melk en de room op in de thermoblender tot 80°C.
    • Zeef de massa en giet deze in een sifon en zet deze onder druk met twee patronen.
  3. Step 3

    • Maal de gedroogde paddenstoelen tot een fijn poeder.
  4. Step 4

    • Schep de soep in de kommen en spuit daarop het Parmezaanskaasschuim.
    • Maak de soep af met het paddenstoelenpoeder.
    • Serveer de croutons apart.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu