Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ceviche

Garnituur

  • tonijn 500.0 g
  • watermeloen 400.0 g
  • mini komkommer 3.0 st
  • radijs 4.0 st
  • rode ui 0.5 st
  • honingtomaatjes 30.0 st
  • kaffir limoenblaadjes (liefst vers) 3.0 st
  • rode Chili peper 0.5 stuks
  • granaatappel 0.5 g

Opmaak

  • koriander tak 5.0 takjes

In deze ceviche kan de tonijn vervangen worden voor zeebaars of alleen enkel met watermeloen als hoofdingrediënt.

...

Bereiding

  1. Ceviche

    Meng het limoensap, water, fish sauce, palmsuiker en de vinaigrette.
  2. Garnituur

    Snijd de tonijn in plakjes.
    Snijd de watermeloen in blokjes en de komkommer en de radijs in plakjes.
    Snijd de rode ui en halveer de tomaatjes.
    Snijd de limoenblaadjes en de rode peper in ragfijne julienne.
    Maak de granaatappel schoon.
  3. Opmaak

    Verdeel de gesneden watermeloen, komkommer, radijs, rode ui, tomaatjes en de granaatappel in de diepe bordjes.
    Giet het limoen mengsel op de garnituren.
    Garneer met de koriander, en de fijngesneden limoenblad.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu