Menu
Punten

Ingrediënten

+

Cannelloni

Saus

Garnituur

  • asperges, gekookt 30.0 st

Morilles groeien in hetzelfde seizoen als de asperges. Daarna keren ze nog even terug in september en oktober om het wildseizoen te verrijken.

...

Bereiding

  1. Cannelloni

    • Kook de lasagne vellen beetgaar in ruim water met wat zout. 
    • Spoel de bladen koud. Was de spinazie en zet deze aan in een pan met watboter en kruid met zout en peper. 
    • Meng de spinazie met de helft van de kaassaus. 
    • Leg de lasagnebladen op een snijplank en halveer ze. 
    • Verdeel de aangemaakte spinazie over de lasagnebladen en rol ze netjes op. 
    • Leg ze in een ovenschaal en verdeel de rest van de kaassaus erover.
  2. Saus

    • Verhit de sjalot in een sauspan, blus af met het morillevocht en voeg de kippenfond toe. 
    • Breng aan de kook, reduceer en passeer het geheel.
    • Snijd de morilles en voeg ze aan de jus toe.
  3. Garnituur

    • Verwarm de asperges in het aspergekookvocht.
  4. Opmaak

    • Leg op ieder bord om en om twee canneloni’s en drie asperges. 
    • Maak af met de saus en wat cress.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu