Menu
Punten

Ingrediënten

+

rookworst

Opmaak

  • ansjovisfilet 20.0 st
  • Parmezaanse kaas 200.0 g
  • puntbroodjes 10.0 stuks
  • sla, little gem 3.0 st
  • rode ui 0.5 g

De klassieke "Caesar salad" stond model voor deze hotdog. En het is natuurlijk niet toevallig dat dit ook nog eens een populaire hondennaam is.

...

Bereiding

  1. rookworst

    Verwarm de worsten in de verpakking.
    Haal de worsten uit de verpakking.
    Bak de worsten in watboter rondom bruin op de bakplaat of pan.
  2. Opmaak

    Snijd de little gem grof en de rode ui in ringen.
    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de little gem samen met de gebakken worst.
    Verdeel hierop de ansjovis filets en rasp hierover de Parmezaanse kaas.
    Maak de hotdog af met de Caesar dressing.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu