Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bulgur:

Venkel:

Opmaak:

  • sinaasappel zonder schil in stukjes 300.0 g
  • cashewnoten 150.0 g
  • peterselie fijngesneden 20.0 g
  • granaatappelpitten

 

Deze verrassende salade is smaakvol en, voor jou als vers specialist, eenvoudig te bereiden voor een grote groep. Daarom is de salade ook geschikt om te serveren op een buffet.

...

Bereiding

  1. Bulgur:

    Meng het water met de Knorr Geconcentreerde Groentenbouillon, giet dit in een grote vacuumzak met de Bulgur en seal deze dicht. Gaar in een stoomoven van 95 graden Celsius gedurende 20 minuten en koel daarna terug.
  2. Venkel:

    Maak de gesneden venkel met wat Vinaigrette aan voor het verkleuren.
  3. Opmaak:

    Hak de cashewnoten en houd deze apart, meng de bulger met sinaasappel en de venkel en maak deze een beetje aan met de Vinaigrette.Doe de salade in de gewenste schaal en decoreer met cashewnoten, peterselie en eventueel de granaatappelpitten voor de kleur.
  4. Tip:

    Wil jede salade langer bewaren geef dan de Vinaigrette apart bij de salade, alleen de venkel is danal aangemaakt voor het verkleuren.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu