Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bulger

Gehakt

Garnituur

  • radijs 150.0 g
  • komkommer 250.0 g
  • lente uitjes 100.0 g

Opmaak


Een gezond lunchaanbod.

...

Bereiding

  1. Bulger

    • Breng 7,5 dl water aan de kook en voeg al roerend de bouillonpoeder en de curry toe. 
    • Giet het geheel op de bulger en roer goed door.
    • Dek de bulger af en laat het gedurende 10 minuten rusten.
  2. Gehakt

    • Maak de ontdooide gehaktballetjes aan met de kruiden en rol ze een beetje ovaal.
    • Bak de gekruide gehaktballetjes goudbruin in de zonnebloemolie. 
  3. Garnituur

    • Snijd de radijs ik kwarten, de komkommer in plakjes en de lente-ui in ringetjes.
  4. Opmaak

    • Schep de bulgur in een bowl.Verdeel de gesneden radijs samen met komkommer en de lente ui over de bulger.
    • Verdeel daarop de edamame boontjes, kikkererwten en de granaatappelpitjes.
    • Maak de salade af met de vinaigrette.
  5. FF50 tip

    • Vervang de bulger voor quinoa.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu