Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bulger:

Garnituur:

  • radijs 150.0 g
  • komkommer, mini 250.0 g
  • lente uitjes 100.0 g
  • edamame gestoomde 250.0 g
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 250.0 g
  • granaatappelpitten 250.0 g

Opmaak:

  • Hellmann's Dressing Classic 1L​ 2.0 dl

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Bulger:

    • Breng 7,5 dl water aan de kook en voeg al roerend de bouillonpoeder toe.
    • Giet het geheel op de bulger en roer goed door.
    • Dek de bulger af en laat het gedurende 10 minuten rusten.
  2. Garnituur:

    • Snijd de radijs ik kwarten, de komkommer in plakjes en de lente-ui in ringetjes.
  3. Opmaak:

    • Schep de bulger in een schaal.
    • Verdeel de gesneden radijs samen met komkommer en de lente ui over de bulger.
    • Verdeel daarop de edamame boontjes, kikkererwten en de granaatappelpitjes.
    • Maak de salade af met de dressing.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu