Menu
Punten

Ingrediënten

+

Broodjes

  • Tijgerbolletje 10.0 st

Hete kip

Opmaak

  • kimchi 350.0 g
  • ijsbergsla, gesneden 100.0 g
  • zoetzure komkommer 400.0 g
  • zoetzure rode ui 100.0 g
  • koriander tak 5.0 tak
  • pinda crumble 50.0 g

Een gezond lunch aanbod

...

Bereiding

  1. Broodjes

    • Bak de broodjes af in de oven
  2. Hete kip

    • Bak de kipstukjes in de pan.
    • Voeg op het laatste moment wat teriyaki en sweet chili saus toe.
    • Vermeng de satésaus met de vinaigrette en de sambal.
    • Meng de saus met de kipstukjes.
  3. Opmaak

    • Halveer de broodjes.Beleg de broodjes met de kimchi, sla, komkommer en de hete kipstukjes.
    • Garneer met de rode uitjes, koriander en wat pinda crumble.
  4. FF50 tip

    • Maak de broodjes af met wat extra alfalfaspruiten. 
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu