Menu
Punten

Ingrediënten

+

Runderborst

Saus

Garnituur

  • rode paprika 3.0 st
  • gele paprika 3.0 st
  • champignons 200.0 g

Opmaak

  • Oost Indische kers blaadjes 1.0 bakje

Met liquid concentrates breng je niet alleen je gerechten snel op smaak maar je kunt ze ook als basis gebruiken voor al je soepen en sauzen. En ze zijn zowel koud als warm toepasbaar.

...

Bereiding

  1. Runderborst

    • Bak de runderborst aan beide kanten in de geklaarde boter.
    • Strijk het vlees in met de Liquid Concentrate rund en de roast umami.
    • Doe het vlees in een vacuümzak en trek het geheel vacuüm.
    • Gaar de runderborst gedurende ca. 4 uur op 92°C.
    • Koel het vlees terug en snijd het daarna in plakken.
  2. Saus

    • Stoof de sjalotjes samen met de knoflook, peper en de paprika puree in de boter
    • Voeg de tomatenpuree en het paprikapoeder toe en blus af met de vodka.
    • Voeg het water, liquid concentrate, tomatensaus en de creme fraiche toe en breng het geheel aan de kook. Bind de saus op het laatst met wat maizena.
  3. Garnituur

    • Pof de paprika’s in de oven gedurende ca. 18 minuten op 200°C.
    • Pel de paprika’s en snijd ze in julienne.
    • Snijd de champignons in kwarten, bak ze in de pan en kruid ze met zout en peper.
  4. Opmaak

    • Verdeel het vlees samen met de *gnocchi, paprika en de champignons over de borden. Schep de saus erbij en maak af Oost Indische kers blaadjes.
    *Zie voor de gnocchi het receptRomaanse gnocchi.                                                
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu