Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vlees

  • bavette a 100 g per stuk 10.0 stuks
  • zout en peper
  • olie

Saus

  • water 0.5 l
  • creme fraiche 50.0 g
  • Wodka 20.0 g
  • beukenzwammetjes 150.0 g
  • geroosterde paprika 200.0 g
  • augurk 40.0 g

Groenten


Op iedere menukaart bevinden zich de best sellers. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch een gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken. 

...

Bereiding

  1. Vlees

    • Kruid de bavette met zout en peper en bereid ze naar gewenste gaarheid op de grill.
  2. Saus

    • Breng het water aan de kook en voeg het sauspoeder toe.
    • Voeg de creme fraiche en de wodka toe en laat de saus gedurende 5 minuten rustig koken.
    • Bak de beukenzwammetjes even aan en snijd de paprika en de augurk.
    • Voeg het garnituur aan de saus toe.
  3. Groenten

    • Maak de bosuitjes schoon en blancheer ze kort in water met wat zout.
    • Smeer ze in met wat olie en grill ze aan beide kanten.
    • Kruid ze na met wat zout en peper.Bak de frites en maak de sla aan met wat dressing.
  4. Opmaak

    • Verdeel de gegrilde bosuitjes over de borden en leg het vlees erbij.
    • Schep de saus op het vlees en serveer met frites en salade.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu