Menu
Punten

Ingrediënten

+

Risotto:

Garnituur:

  • panko 50.0 g

Opmaak:

  • crazy pea-cress 0.25 bakje
  • bloemkool 0.25 st
  • paarse bloemkool 0.25 stuks
  • romanesco 0.25 st

Een elegant gerecht voor de koude winter.

...

Bereiding

  1. Risotto:

    • Bereid 1,2 liter groentebouillon en snijd de bloemkool fijn.
    • Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes zonder ze te kleuren.
    • Voeg de helft van de knoflook en de rijst toe en bak deze glazig.
    • Voeg de groentebouillon toe en vervolgens de bloemkool.
    • Roer het geheel goed door tot het aan de kook komt.
    • Doe een deksel op de pan en zet deze in een voorverwarmde oven van 185ºC gedurende 18 minuten.
    • Haal de risotto uit de oven en controleer of deze “gaar” en smeuïg is.
    • Roer de kaas erdoor en verdeel de risotto over de borden.
  2. Garnituur:

    • Bak de panko samen met de rest van de knoflook in een droge pan goudbruin.
  3. Opmaak:

    • Rasp de drie soorten bloemkool over de risotto en bestrooi met het knoflookbroodkruim.
    • Maak de risotto af met creazy pea en wat olijfolie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu