Menu
Punten

Ingrediënten

+

Oesterzwammen

  • oesterzwammen 300.0 g
  • zonnebloemolie
  • zout en peper

Soep

Garnituur

  • verse basilicum 10.0 g

Dat soep veelzijdig is, dat wisten we al jaren. In dit recept gaan we nog een stapje verder om te zien wat je nog meer met soep kan doen.

...

Bereiding

  1. Oesterzwammen

    • Scheur of snijd de oesterzwammen in lange stukken. 
    • Bak deze krokant in een koekenpan of rooster ze in de oven, 200 graden 8 minuten.
    • Bestrooi op het laatst met iets zout en peper.
    • Bewaar voor later.
  2. Soep

    • Breng het water aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de soeppoeder toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door.
    • Op het laatst de broccoli erin.
    • Verwarm alles nog 1 minuut rustig door.
  3. Garnituur

    • Snijd de blaadjes basilicum fijn.
    • Serveer de soep in een mooie kom of bord.
    • Verdeel hier de oesterzwammen over.
  4. Opmaak

    • Rasp op het laatst wat grof geschaafde Parmezaanse kaas op de soep.
    • Maak de soep af met fijngesneden basilicum.
  5. Tip

    • Geef een twist aan deze soep door gerookte zalmsnippers toe te voegen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu