Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

  • bietjes, gekookt 2.0 kg
  • lente-uitjes 150.0 g
  • zilveruitjes 300.0 g
  • zwarte peper

Garnituur:

  • zonnebloempitten 25.0 g
  • pompoenpitten 25.0 g
  • rode biet, rauwe 1.0 st

Opmaak:

  • bloedzuring 1.0 bakje
  • feta 350.0 g

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.
Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en take away.

...

Bereiding

  1. Salade:

    Snijd de bietjes naar eigen inzicht in stukken en de lente-ui in ringetjes.
    Meng de gesneden bietjes en de lente-ui met de zilveruitjes en de yoghurtdressing.
    Breng het geheel op smaak met wat vers gemalen zwarte peper.
  2. Garnituur:

    Rooster de zonnebloempitten en de pompoenpitten in een droge koekenpan.
    Schil de rauwe rode biet en snijd hem in flinterdunne plakjes op de mandoline.
    Breek en verkruimel de fetakaas in stukjes.
  3. Opmaak:

    Verdeel de bietensalade in de disposable bowls.
    Rol de plakjes rauwe biet op en leg ze er speels bij samen met de bloedzuring.
    Verpak de fetakaas en de geroosterde zonnebloem en pompoenpitten apart in disposablebakjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu