Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stoofpotje:


...

Bereiding

  1. Stoofpotje:

    • Verhit vloeibare bakboter in een braadpan en voeg de vleesblokjes en uienblokjes toe.
    • Bak dit tot er een mooie bruine kleur rondom het vlees en de ui zit.
    • Roer intussen het water met de vleesjuspoeder en bruine-basispoeder tot een gladde saus.
    • Voeg de appelstroop toe aan deze saus en roer nog een keer glad.
    • Blus de braadpan met de saus.
    • Voeg de laurier toe.
    • Breng het geheel aan de kook en laat dit 1 uur sudderen.
    • Voeg na 1 uur de wortelblokjes, preiringetjes en de bleekselderijmaantjes toe en laat dit geheel nog 1 uur sudderen.
    • Proef de stoofpot en breng eventueel op smaak met peper en zout.
    • Kijk of je de juiste dikte van de saus hebt bereikt.
    • Je kan de stoofpot eventueel nog binden met extra bruine-basispoeder.
    • Verwijder de laurierblaadjes uit de stoofpot.
  2. Opmaak:

    • Serveer de stoofpot in een klein braadpannetje met een passend aardappelgerecht. Genieten maar!
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu