Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kippenvleugels

  • kippenvleugels 20.0 stuks
  • oestersaus 150.0 g
  • honing 150.0 g
  • maltose (Texturas) 50.0 g
  • gembersiroop 5.0 g
  • sesamolie 5.0 g
  • zout 10.0 g
  • witte peper

Salade

Saus

  • chili saus 50.0 g
  • limoensap 25.0 g
  • koriander tak
  • Hellmann's Real 5 L 100.0 g

Zoete kippenvleugels in Maleisische stijl geroosterd op de barbecue met een pittige chili mayonnaise.

...

Bereiding

  1. Kippenvleugels

    • Meng alle ingrediënten voor de marinade en voeg de kip toe.
    • Laat het geheel tenminste 12 uur marineren.
    • Rijg de vleugels aan houten prikkers.
  2. Salade

    • Snijd de komkommer en de witte radijs in dunne plakjes.
    • Snijd de chili en de koriander fijn.
    • Meng alle ingrediënten tot een salade en breng op smaak met de vinaigrette.
  3. Saus

    • Meng de mayonaise met de pittige chili saus, limoen sap en fijngesneden koriander.
  4. Opmaak

    • Rooster de kippenvleugels op de de BBQ.
    • Serveer met de komkommersalade en de pittige chili mayonaise.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu