Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • witte kool 100.0 g
  • olie
  • rode paprika, in blokjes 0.5 st
  • reepjes citroenschil 5.0 st
  • kummelzaadjes 10.0 stuks
  • kruidenbuiltje tijm, rozemarijn en laurier 1.0 st
  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L 2.0 dl
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Snijd de witte kool in stukken van 1,5 bij1,5 centimeter.Fruit ze aan, samen met de rode paprika.Voeg de citroenschil, de knoflook-en paprikapuree en de kummel toe.Doe het kruidenbuideltje rebij.Gaar het mengsel in kalfsjus.Breng op smaak met peper en zout.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu