Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

  • worcester sauce 35.0 g
  • sojasaus 15.0 g
  • gembersiroop 15.0 g
  • Maile Dyon mosterd 5.0 g

Garnituur

  • rettich 300.0 g
  • kimchee 100.0 g
  • Hellmann's Vegan 3L 100.0 g
  • sojasaus 20.0 ml
  • zwart sesamzaad 3.0 g
  • komkommer 200.0 g
  • blaadjes shiso purper groot 10.0 st

Burgers


“Streetfood” is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld, daarom hoog tijd om een aantal klassiekers te veganizen.   

...

Bereiding

  1. Saus

    • Meng de tomatenketchup met de Worcester, soja, gembersiroop en de mosterd.  
  2. Garnituur

    • Snijd de rettich in julienne en meng deze met de kimchi en wat vocht van de kimchi.
    • Snijd de komkommer in plakjes en halveer de shiso bladeren.
    • Meng de vegan mayo met de sojasaus en de sesamzaadjes.

  3. Burgers

    • Stoom de broodjes 10 minuten tot ze warm zijn. 
    • Bak of frituur de burgers krokant en halveer ze.                                               
  4. Opmaak

    • Smeer de broodjes in met de sesamsaus en beleg ze met een gehalveerd shiso blad, komkommer, halve burger, kimchi en tonkatsusaus.
    • Garneer de broodjes met wat sesamzaadjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu