Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur

  • gochujang , Koreaanse rode peper pasta 100.0 g
  • Hellmann's Ketchup 100.0 g
  • uien, halve ringen 300.0 g
  • De Vegetarische Slager NoBeef Veganistische Runderstuckjes Kant en Klaar 2x1kg 500.0 g
  • kimchee 450.0 g
  • Hellmann's Vegan 3L 300.0 g

Stoombroodjes

  • stoombroodje 10.0 st

Opmaak

  • lente-ui, in ringetjes gesneden 200.0 g

Streetfood is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld, daarom hoog tijd om een aantal klassiekers te veganizen.   

...

Bereiding

  1. Garnituur

    • Mix de gochujang pasta met de ketchup.
    • Bak de ui goudbruin in wat olie en voeg de runderstukjes toe.
    • Voeg de gochujang saus toe en bak deze kort mee.
    • Laat de kimchi uitlekken en meng het uitlekvocht met de vegan mayo.
  2. Stoombroodjes

    • Leg de Bao Buns op een gaasbak en stoom ze in de combi steamer.
  3. Opmaak

    • Verdeel de runderstukjes op de gestoomde broodjes en maak het geheel af met de kimchi, lente-ui en kimchimayo.
  4. Tip

    • Bak wat extra paprika en/of shiitake reepjes mee.
    • Verrijk je broodjes met zoet-zure rode ui, komkommer, rettichreepjes, nashi peer, koriander of shiso purper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu