Menu
Punten

Ingrediënten

+

Baquette

  • stokbrood 5.0 st

Pindasaus

Opmaak

  • mint 2.0 tak
  • koriander tak 5.0 tak
  • geroosterde sesamzaadjes 2.0 g

Een gezond lunchaanbod.

...

Bereiding

  1. Baquette

    • Bak de stokbroodjes af in de oven.
  2. Pindasaus

    • Breng de pindasaus alroerend aan de kook.
    • Bak de vegan gehaktballetjes goudbruin in olie en voeg ze aan de saus toe.
    • Blancheer de wortel julienne en maak deze aan met de vinaigrette.
    • Snijd de komkommer in lange plakken en de lente ui in ringetjes.
    • Snij de gekookte eitjes in kwarten.
  3. Opmaak

    • Halveer de stokbroodjes en snijd ze vanaf de bovenkant in.
    • Verdeel de komkommer, gehaktballetjes en de wortelsalade.
    • Maak de broodjes af met wat lente ui, ei, mint, koriander en sesamzaadjes.
    • Serveer met de satésaus.
  4. FF50 tip

    • Maak de broodjes af met wat alfafaspruiten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu