Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Garnituur

  • tauge 120.0 g
  • paksoi 200.0 g
  • bosui 3.0 st
  • eendenbout, gekonfijt 350.0 g

Opmaak

  • koriander tak 3.0 takjes
  • geroosterde sesamzaadjes 5.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en - ervaringen.
Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Snijd de citroengras ragfijn en voeg deze samen met de gemberpuree aan de soep toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    • Maak de tauge schoon en snijd de paksoi en de bosui.
    • Pluk het vlees van de eendenbouten.
  3. Opmaak

    • Verdeel het geplukte vlees samen met de tauge over de kommen.
    • Giet de soep erop en maak af met wat bosui, koriander, paksoi en sesamzaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu